Најнови Вести

SsangYong KORANDO “STYLE” 1.6 e-XDi 136ks МT6 2WD, дизел

ABS систем за кочење со вентилирачки дискови напред и дискови назад , ESP – електронски програм за стабилност (со TCS & ARP & HBA & HSA & ESS & HDC) ,  Систем за предупредување (Систем за помош при напуштање на лента, Систем за задржување во лента, Систем за асистенција на дого светло, Систем за препознавање […]

SsangYong KORANDO “Comfort” 1.6 e-XDi 136ks МT6 4WD (4×4), дизел

ABS систем за кочење со вентилирачки дискови напред и дискови назад , ESP – електронски програм за стабилност (со TCS & ARP & HBA & HSA & ESS & HDC) ,  Систем за предупредување (Систем за помош при напуштање на лента, Систем за задржување во лента, Систем за асистенција на дого светло, Систем за препознавање […]

SsangYong KORANDO “Comfort” 1.6 e-XDi 136ks МT6 2WD, дизел

ABS систем за кочење со вентилирачки дискови напред и дискови назад , ESP – електронски програм за стабилност (со TCS & ARP & HBA & HSA & ESS & HDC) ,  Систем за предупредување (Систем за помош при напуштање на лента, Систем за задржување во лента, Систем за асистенција на дого светло, Систем за препознавање […]