Вести

SsangYong KORANDO веќе од 22.900 евра!

КORANDO ENTRY, 1.5 / 163ks MT6, бензин / 2WD АКЦИСКА ЦЕНА: 22.900 евра (1.415.220 денари) со вклучена дополнителна опрема Гаранција 5 години или 100.000 изминати километри, со вклучена помош на пат MADE IN KOREA Информативна пресметка за финансиски лизинг Модел Цена со вклучен ДДВ Учество Рата Рок на отплата Korando Entry 1.5 / 163ks MT6, […]