Korando со попуст до 3.500 евра до 20.08.2021!

Дали знаете дека Ssangyong Korando e официјален автомобил на фестивалот Охридско Лето 2021?

Искористете го промотивниот период од 12.07 до 20.08 и добијте акциски попуст до 3.500 евра за возила од лагер!

Возило Погон / менувач Боја Цена
по ценовник
Акциска
цена
Попуст
Korando 1.6D 136ks
BASE
2 MT6 LAK / Црна 22,590 € 19,800 € 2,790 €
Korando 1.6D 136ks ENTRY PLUS 2WD / MT6 BAS / Сина 25,000 € 22,500 € 2,500 €
Korando 1.6D 136ks ENTRY PLUS 4WD / MT6 LAK / Црна 26,800 € 23,500 € 3,300 €
           
Korando 1.5T 163ks ENTRY PLUS 2WD / MT6 ADA / Сива 22,600 € 19.100 € 3,500 €
Korando 1.5T 163ks ENTRY PLUS 2WD / MT6 LAK / Црна 23,800 € 20,300 € 3,500 €
Korando 1.5T 163ks ENTRY PLUS 2WD / MT6 LAK / Црна 22,250 € 20,000 € 2,250 €
Korando 1.5T 163ks ENTRY PLUS 2WD / MT6 RAV / Црвена 22,250 € 20,000 € 2,250 €
Korando 1.5T 163ks ENTRY PLUS 2WD / MT6 SAI / Сребрена 22,250 € 20,000 € 2,250 €
Korando 1.5T 163ks ENTRY PLUS 2WD / MT6 ADA / Сива 22,750 € 20,250 € 2,500 €
Korando 1.5T 163ks ENTRY PLUS 2WD / MT6 LAK / Црна 22,750 € 20,250 € 2,500 €
Korando 1.5T 163ks ENTRY PLUS 2WD / AT6 RAV / Црвена 25,050 € 21,500 € 3,550 €
Korando 1.5T 163ks COMFORT  PLUS 4WD / AT6 ADA / Сива 27,700 € 25,500 € 2,200 €